Scheiden of niet scheiden


Voor wie leeft in een moeilijke relatie, kapotte relatie, of denkt aan scheiden kan deze site van zeer grote betekenis zijn.
Wanneer bijvoorbeeld je probleem het vreemdgaan van je partner is, of respectloosheid van je partner, of leven onder stress.

Ook voor verbetering van de relatie met een partner, kinderen enz. kan deze site een enorme hulp bieden. Scheiden en alle emotionele ellende van dien kunnen dan misschien aan je voorbij gaan.

Maar ook voor wie een relatie reeds beŽindigd heeft of misschien bezig is met scheiden kan deze site van grote waarde zijn.
Zij kan het beginpunt vormen van een nieuwe en gelukkigere manier van leven.

 

Manier van leven

Afgezien van de pagina die gaat over relaties en scheiden bevat deze site ook nog een schat aan zeer waardevolle en fundamen- tele informatie voor een duurzame verbetering van je kwaliteit van leven.

Zij gaat ook over onze "normale" veelal ellendige manier van leven waar we ons doorgaans niet bewust van zijn, en over ons men- taal potentieel om intens te genieten van ons bestaan en hierin de zin van ons bestaan te ervaren.

Voor wie de moeite wil nemen zich een beetje te verdiepen in zijn of haar manier van denken en leven kan deze site een geweldige eyeopener zijn.       Ga naar: " Het script", en titel: "relaties"

                                     of naar titel: "Vreugde en genieten"

 

 

 

                                    www.levenskwaliteit .nl